Mjölkö Brygga

Ytterligare information
Arbetena på Mjölkö Brygga kommer att påbörjas i månadsskiftet nov/dec. Under arbetet kommer större delen av planen framför bryggan att vara avspärrad. Även vänthuset kommer att bli berört av bygget och kommer inte att vara tillgängligt under byggtiden. Waxholmsbåtarna kommer att lägga till mot en ponton som placeras utanför Hamnholm’s brygga ost om Mjölkö Brygga.
Målet är att arbetena skall vara avslutade i april, men det beror av hur svår vintern blir.

Anbud har nu kommit in på ombyggnaden av Mjölkö Brygga. För anbuden gäller att bryggan kommer att byggas om vintern 2017/18. Rent praktiskt innebär detta att sophämtningen blir begränsad. Endast två sopkärl kommer att finnas tillgängliga på den tillfälliga bryggan. Ta om möjligt hem eller på annat sätt ta hand om torra sopor om ni tänker vara på ön. Sjösättning/upptagning av båtar via rampen vid bryggan blir inte möjlig under tiden dec 2017 till maj 2018. Avsikten är att trafiken med reguljära Waxholmsbåtar inte skall påverkas, ev kan Storskärs turer till våren inte kunna lägga till under maj.

Mjölkö Samfällighet
Gösta Lindh

2 tankar kring ”Mjölkö Brygga

    1. Gosta Lindh

      Planen är att en större ponton skall läggas utanför Hamnholms brygga. Den skall kunna hantera såväl Waxholmsbåtar som Granat (färjan som transporterar sopor). Så snart förutsättningarna för provisoriet är klara kommer mer information.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.