2 tankar kring ”Bilaga 8 till föredragningslistan till Samfällighetens årsmöte 21 mars.

 1. Pär Waldelius

  Ett av utgiftsmotiven till att yrka avslag till denna motion är det ökade vägunderhållet. En ny ordning för det klubbades igenom vid förra stämman.
  Hur går det med det? Fungerar det med uttag av ersättning från entreprenör och transport beställare efter slitage ex. vid byggen av hus, altaner, markarbeten m.m.?

  Svara
 2. Birgitta Igelström

  Jag har inga åsikter om själva kostnadsfrågan för en förlängd brygga ut till badbergets lilla strand. Däremot måste man fråga sig hur det kommer sig att denna brygga aldrig blir prioriterad? Detta är ju inte första gången önskemålet har framförts om denna förlängda brygga. Jag har själv, när jag växte upp på Mjölkö, klivit över berg och stenar för att ta mig till badberget och kobben där utanför. Med åren har det blivit omöjligt att ta mig dit på det sättet så en brygga skulle göra badberget tillgängligt för alla åldrar och därmed mycket attraktivt för såväl badande som andra som bara vill njuta av naturen eller pröva fiskelyckan. Jag är helt övertygad om att det är många fler än jag och Pär Waldelius som skulle uppskatta denna gångbrygga. Det skulle vara intressant att via en enkät kolla upp hur stort intresset för denna brygga är hos mjölköborna.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.