Trafik med Waxholmsbåt till Mjölkö

Trafik med Waxholmsbåt till och från Mjölkö upphör i och med kvällsturen 1 maj. Anledningen är att Samfällighetens avtal om att utnyttja landbryggan till den nuvarande tillfälliga bryggan då upphör att gälla.
Alternativet för de som önskar åka Waxholmsbåt till Mjölkö är att åka till bryggan på Ekholmen och på eget initiativ ordna transport därifrån.
Samfälligheten undersöker möjligheten att ordna en tillfällig brygga för Waxholmsbåtstrafiken på egen mark. Kontakt har tagits med kommunen och baserat på dessa kontakter har samfälligheten initierat ett arbete med att ta fram en ansökan om strandskyddsdispens för en tillfällig brygga. Även fastighetsägare med fastigheter gränsande till Samfällighetens mark i det tänkta bryggläget skall kontaktas. Om tillfällig strandskyddsdispens erhålles och närliggande fastighetsägare inte motsätter sig placeringen av den tillfälliga bryggan kan en ny tillfällig brygga för Waxholmsbåtstrafiken kunna vara på plats under maj månad.
Gösta Lindh
Mjölkö Samfällighetsförening

2 tankar kring ”Trafik med Waxholmsbåt till Mjölkö

  1. Pär Waldelius

   Ja, jag håller med! 🙂 🙂
   Men jag kommer sakna w-båtarna komma och gå på vår sida och den stenhårda koll jag har på vem som kommer och lämnar ön. Nu får någon annan den glädjen . Kanske du Björn! 🙂 🙂 🙂
   Mvh
   Pär

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.