Tillfälliga bryggan vid Storudden – NYTT!

Senaste info:

Från och med i dag onsdag är trafiken till Mjölkö provisoriska brygga igång. Bryggan kommer dock inte att trafikeras av båtar med bogtillägg dvs Storskär och Västan.

Tidigare info:

Den tillfälliga bryggan vid Storudden är nu på plats. Waxholmsbolaget har besiktigat bryggan och begärt några kompletteringar. Kompletteringarna är genomförda och Waxholmsbolaget skall genomföra kompletterande prov och besiktning på måndag. Faller proven ut till belåtenhet kommer kollektivtrafiken till Mjölkö att återupptas nästa vecka. Båtar med bogtilläg, Storskär och Västan, ställer så stora krav på stabilitet på de bryggor de utnyttjar att de inte kan lägga till vid flytande bryggor. Dessa båtar kommer således inte att trafikera Mjölkö.
Gösta Lindh

7 tankar kring ”Tillfälliga bryggan vid Storudden – NYTT!

 1. Pär Waldelius

  Se även senast inlagda bilder under ”Bilder av processen till en ny ångbåtsbrygga”. Även Erik Anderssons bilder.
  Pär W

  Svara
  1. Gösta Lindh

   Bryggan rör sig fortfarande för mycket. Ny test på fredag om Pampas hinner komplettera förankringarna till dess. W-bolaget ställer upp, de är liksom vi angelägna om att trafiken skall komma i gång så fort som möjligt.

   Svara
 2. Gösta Lindh

  Från onsdag em är trafiken med W-båtar igång till den provisoriska bryggan på Mjölkö. Storskär och västan kommer dock inte att trafikera bryggan.

  Svara
 3. Kerstin med familj, Mjölkövägen

  Hurra vad glada vi alla blir! Nu kan vi äntligen komma ut till vårt älskade Mjölkö. Sist vi var ute var i april, så vi längtar ut.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.