Enkät om nytt bredbandsavtal

Hej Bredbandsintresserade!

Mjölkös 36 månaders bredbandsavtal går ut 1 november i år, för ca 70 anslutna. Österåkers stadsnät kommer i september att sms- och mail-utskicka berörda med informationen att befintliga abonnemang måste sägas upp aktivt annars rullar de på med 1 månads uppsägningstid. Enligt Thomas Molin på Österåkers stadsnät, är fortsatta villkor inte färdigförhandlade, men IP Österåkers månadspriser för 100/100 Mbit/s är idag 250 kr/månad… något som troligen blir högre i höst då avsikten är att höja hastigheten till 250/250 Mbit/s.

Jag har ställt frågan om ett Gruppavtal för bredband kunde vara ett alternativ för Mjölkö. En operatör är alltid mån om att knyta/behålla användare så… ju fler användare och längre bindningstid desto lägre månadspriser. Thomas Molin visade stort intresse och ville gärna jobba vidare med ett erbjudande, då man tidigare undrat varför ingen samfällighet eller ö tidigare efterfrågat en gruppavtalslösning. I förra veckan mejlade han ett erbjudande (som du hittar i enkäten).

Frågor som måste utredas är bl a
– hur många användare som är intresserade och vill binda sig ett eller tre år
– faktureringssätt (styrelsen ska inte vara inblandad)
– om det finns konkurrerande erbjudande
– anslutningsvillkor och intresse för nya användare

———————————————————

Ber dig därför att svara på några korta enkätfrågor som underlag för fortsatt arbete. Ett svar per fastighet… senast 31 mars! Här är länken till den web-baserade enkäten.
Frågar om fastighetsbeteckning för att kunna koppla svaren till hur många anslutningar som kan ingå i ett gruppavtal. Fastighets- och personuppgifter tas bort när vi presenterar resultaten!

Mvh Per Arnesjö

Mjölkön 1:111
Mjölkövägen 17
070-523 8028

per(snabel-a)persiv.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.